Benefietquiz levert mooi bedrag op

Spanning ten top tijdens eerste quizeditie voor het goede doel!

Afgelopen zaterdagavond vond de eerste quiz voor het goede doel plaats. Deze avond werd geld op gehaald voor het Prinses Beatrix Spierfonds, in de strijd tegen de ziekte SMA. Onder bezielende leiding van quizmaster en tevens DwO’er Eelco Goedegebure werden de ruim 72 quizzers 80 vragen voorgeschoteld van verschillend kaliber.

Winnende teams:
Uiteindelijk zou een tiebreak/schattingsvraag voor de beslissing moeten gaan zorgen wie, van de twee gelijk geëindigde teams, winnaar van deze avond zou worden. De vraag: Hoeveel afleveringen van Samson en Gert zijn er totaal gemaakt? bleek een prooi voor het team van “Leed en ellende” Zodoende gingen de dames Ilonka Hannewijk, Sandra van Hekken, Angelique Burgers en enige heer in het team Jeroen van Hese er met de dinercheques vandoor, die in z’n totaliteit werden gesponsord door Strandbrasserie de Landing.

Op plaats twee eindigde het team van de kersverse Oudelandse inwoners (en tevens trainer van vv Duiveland) Rohan de Geus samen met z’n vrouw Caroline met Michel en Ingrid Kesting. Zij keerden huiswaarts met vier Zeeuwse mandjes van Kaasboerderij Ternisse die volledig werden gesponsord door loon-, en verhuurbedrijf Op’t Hof uit Oudelande.

De derde plaats werd knap veroverd door team Café de Zak! Rob de Baar, Jeroen Boer, Roos van ’t Zelfde en Annemiek Timmerman keerden huiswaarts met het brons (4x Zeeuwse zilte knop pasta en flesje drank)

Loterij:
Aan het eind van de avond volgde nog een heuse loterij, waarbij het gros van de prijzen volledig werden gesponsord door tal van (lokale) bedrijven! In totaal werd een mooi bedrag van €708,- euro opgehaald voor het goede doel.

In het najaar hopen we de “benefietquiz” een vervolg te kunnen gaan geven. We hopen ook dan natuurlijk weer op een leuk deelnemersaantal!

Volgende sponsoren bedank voor jullie gulle bijdrage!

– Strandbrasserie de Landing Baarland
– Loon- en verhuurbedrijf Op’t Hof Oudelande
– Camping Scheldeoord Baarland
– Boerderijwinkel Buysrogge, Goes
– Zeelandtrac ‘s-Gravenpolder
– Toyota de Jonge Goes
– Gamma Goes
– Hubo XL ’s-Gravenpolder
– Elma’s Kapsalon, Oudelande
– Berkenhof Tropical Zoo, Kwadendamme
– Omnium Goes
– Plantencentrum Hoondert, Ovezande
– Bakkerij A. v/d Bunder Ovezande
– Traas Ongediertebestrijding Gravenpolder
– Fruitteeltbedrijf Meulenberg
– Select Potato, ’s-Heer Abtskerke
– Fruitteeltbedrijf Maatschap van Hekken- Van den Berge
– Kaasboerderij Ternisse
– Heineken Nederland